První hodnocení blogu..

25. května 2008 v 11:41 | CrAzyf3llOw aNd HaRriboo* |  • OtherS
Přezdívka : CrAzyf3llOw aNd HaRriboo*
Věk : 13 a 11
Blog : http://s-wee-t.blog.cz
Věk blogu : 5 měsíců

První dojem : :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii // :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii >> Pěknej blog
Okraje stránky : :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii// :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii >> Hezký, ladí, nemám co dodat.
Záhlaví : :sldiiii:sldiiii:sldiiii// :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii >> Je pěkný, ale moc se tam teda nehodí takovej až moc tlustej rámeček kolem toho obrázku. Nejlepší by byl rámeček stejně širokej, jak rámeček stránky.
Pozadí stránky : :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii // :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii >> Pěkný
Menu : :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii // :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii >> Tak to vůbec nemám co dodat. Je fakt super.
Články : :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii // :sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii:sldiiii >> Všechy jsou zajímaví,hlavně mě zaujala ta poradna:) Všem doporučuju..
Celkem:sldiiii: 27:sldiiii z 30:sldiiii
Blog ti hodnotila : ZmRzLiNkA <3
Dne : 25.5.2008
Kdo bude chtít také ohodnotit blog, tak ať napíše sem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Ohodnoť desing :)

Super , moc 67.7% (63)
Dobrý :) 16.1% (15)
Né moc dobrý 16.1% (15)

Komentáře

1 Dylie'S Dylie'S | Web | 25. května 2008 v 11:58 | Reagovat

hezu dyzajn x)

2 Dylie'S Dylie'S | Web | 25. května 2008 v 12:25 | Reagovat

děkuju :)

3 Kwakynka Kwakynka | Web | 25. května 2008 v 13:05 | Reagovat

Hi díky mocinky:):) Mno a kliďo mi blogzhodnoť :)Děkujuu! Až to bude dej plsky veďet na blog:)

4 KajinKa KajinKa | Web | 25. května 2008 v 13:16 | Reagovat

fakt?

5 ... ... | 25. května 2008 v 13:33 | Reagovat

Na stranke www.vestfalt.blog.cz sa mozes prihlasit do Carodejnickej skoly, nie je to zlozite ako si myslis, naopak, moc jednoduche tak sa kukni <3

6 šíša šíša | Web | 25. května 2008 v 13:35 | Reagovat

Tak to je krásnej blog a supr hodnocení holky=)

7 ZmRzLiNkA <3   → SBčko ZmRzLiNkA <3 → SBčko | Web | 25. května 2008 v 13:42 | Reagovat

jéé hezu design xx)

8 KajinKa KajinKa | Web | 25. května 2008 v 13:43 | Reagovat

aga a tak to jo :D

9 Lucisshka Lucisshka | Web | 25. května 2008 v 14:07 | Reagovat

Pěkný blog.. ;)

10 Kačenuška Kačenuška | Web | 25. května 2008 v 16:36 | Reagovat

Ahojííík! U mě je Soutěž O Nej Grafiku (SONG). Určitě to bude pro všechny účastníky zábava, a nebude to nic těžkýho (pár kol). Takže pokud se chceš bavit zajdi na adresku http://kacenuska.blog.cz/0805/song. Zvládne to každý dobrý blogař, což ty jsi. Máš velkou šanci na výhru (soudě podle záhlavka atd....). Tak papik a hodně štěstí v soutěži.

11 Kačenuška Kačenuška | Web | 25. května 2008 v 16:37 | Reagovat

zhodnoť mi pls taky blog a až tady bude hodnocení tak napiš na blog

12 Jirka Jirka | Web | 25. května 2008 v 18:40 | Reagovat

jestli chceš tak se na mim blogu přihlaš do SONB....zatím...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.